KICK OFF MEETING Agenda

Thursday 17th January 2013

TECNUN (Ibaeta, San Sebastián)

Start at	То	Dur.	Who	Schedule
12:45	14:00	1h15min	ALL	Reception, Welcome and lunch at gastronomic society (Ibaeta facilities) Introduction of participants
14:00	14:15	15min	TECNUN	Welcome to TECNUN
14:15	14:45	30min	TECNUN	ELITE project overview schedule, review of timing and objectives
14:45	15:15	30min	ALL	Discussion
15:15	15:30	15min	TECNUN	Short presentation of TECNUN background for ELITE and interests in the project
15:30	15:45	15min	FFI	Short presentation of FFI background for ELITE and interests in the project
15:45	16:00	15min	GUC	Short presentation of GUC background for ELITE and interests in the project
16:00	16:15	15min	FRK	Short presentation of FRK background for ELITE and interests in the project
16:15	16:35	20min	ALL	Coffee Break
16:35	16:50	15min	I.S.A.R Germany	Short presentation of I.S.A.R Germany background for ELITE and interests in the project
16:50	17:05	15min	THALES	Short presentation of THALES background for ELITE and interests in the project
17:05	17:20	15min	SGSP	Short presentation of SGSP background for ELITE and interests in the project
17:20	17:35	15min	IMAA-CNR	Short presentation of IMAA-CNR background for ELITE and interests in the project
17:35	17:50	15min	ANCI Umbria	Short presentation of ANCI Umbria background for ELITE and interests in the project
17:50	18:15	25min	ALL	Discussion
20:30			ALL	Dinner

Friday 18th January 2013

TECNUN (Ibaeta, San Sebastián)

Start at	То	Dur.	Who	Schedule
9:30	10:10	40min	PO	EC's perspective and Q&A
10:10	10:40	30min	TECNUN	Global Management issues (Financial, IPR, SharePoint)
10:40	11:00	20min	I.S.A.R Germany	Planning for WP2 (partners, deadlines, deliverables, contact people)
11:00	11:20	20min	TECNUN	Planning for WP3 (partners, deadlines, deliverables, contact people)
11:20	11:40	20min	ALL	Coffee Break
11:40	12:00	20min	FFI	Planning for WP4 (partners, deadlines, deliverables, contact people)
12:00	12:20	20min	GUC	Planning for WP5 (partners, deadlines, deliverables, contact people)
12:20	12:40	20min	SGSP	Planning for WP6 (partners, deadlines, deliverables, contact people)
12:40	13:10	30min	ALL	Discussion
13:10	13:15	5min	ALL	Closure
13:15				End of meeting